سرمایه لازم جهت راه‌ اندازی مغازه ابزار فروشی
  • راه‌ اندازی یک مغازه کوچک در ابتدا می‌تواند راه‌حل خوبی باشد. شروع و ایجاد یک شغل قطعاً سختی‌هایی به همراه دارد. در راه‌ اندازی شغل‌های آزاد، شما به‌عنوان کسی که به فکر راه‌ اندازی مغازه یا فروشگاه هستید باید ترس را کنار گذاشته و قدرت ریسک و خطر کردن را داشته باشید. داشتن شغل آزاد مانند هر شغل دیگری استرس‌ها و مشکلات خودش را دارد اما نکته مهم در هر کسب‌وکاری دوام و بقای آن کار است. ترس عامل اصلی شکست و نامیدی مانعی برای پیشرفت است، این دو مانع را از خود دور کنید تا در شغلتان موفقیت کسب کنید. در ادامه سایت ابزارچی اطلاعات لازم در مورد پول و سرمایه لازم جهت راه‌ اندازی مغازه ابزار فروشی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

     

    پول و هزینه لازم برای راه‌ اندازی فروشگاه ابزار فروشی و یراق آلات

     

    برای راه‌ اندازی ابزار فروشی مثل هر شغل دیگری نیاز به یک برنامه دقیق داریم. این برنامه شامل برآورد اولیه از هزینه‌ های احتمالی فروش و بازاریابی، هزینه‌های جانبی که در هر مغازه‌ای فارغ از نوع شغل وجود دارد را شامل می‌شود در این برنامه‌ریزی باید در نظر بگیریم سرمایه لازم جهت راه‌ اندازی مغازه ابزار فروشی چقدر است؟ محصولات و ابزارهای پرفروش در منطقه موردنظر چه چیزهایی است؟ و در آخر برآورد و پیش‌بینی احتمالی از سودی که از فروش محصولات به دست می‌آورید. در مقاله‌های قبلی موجود درسایت ابزارچی، به نکات مهم اشاره و مراحل راه‌ اندازی مغازه ابزار فروشی را بیان کردیم خواندن آن مقاله‌ها را فراموش نکنید.

    واضح است برای راه‌ اندازی یک مغازه ابزار فروشی مانند هر شغل آزاد دیگری نیاز به سرمایه اولیه دارید. این سرمایه را می‌توانید از طریق…

    • پس‌انداز
    • وام‌های تجاری
    • قرض گرفتن از دوستان و آشنایان تأمین کنید.

    پول برای مغازه ابزار فروشی

    اگر سرمایه شخصیتان برای راه‌ اندازی یک مغازه بسیار کم است می‌توانید دنبال شریک برای جذب سرمایه باشید. با کمک یک شریک خوب می‌توانید علاوه بر تأمین بودجه، مسئولیت ها و وظایف کاری را تقسیم کنید.

    • برای داشتن یک شراکت موفق باید با شریکتان در هزینه‌ها، وظایف و مسئولیت‌ها و اعتماد متقابل توافق کنید. کسب اعتماد از طریق صداقت طرفین حاصل می‌شود. مهم‌ترین مسئله در شراکت اعتماد است.
    • برای ایجاد روابطی مبتنی بر اعتماد هر یک از طرفین باید طرف دیگر را از همه مسائل مرتبط با آن شغل آگاه سازد و گزارش دهد. نحوه تقسیم سود حاصل نیز یکی دیگر از مشکلات بین شرکا هست. بهتر است قبل از تنظیم قرارداد در مورد هزینه‌ها و نحوهٔ حساب‌کتاب سود و زیان توافق کنید. و در طول شراکت یکدیگر را از تمامی هزینه‌ها مطلع سازید. حال می‌توانید با رعایت این نکات قرارداد شراکت را تنظیم نمایید.

     

    تقسیم بندی پول و سرمایه برای راه اندازی فروشگاه ابزار آلات

     

    بخش اصلی سرمایه شما صرف اجاره یا خرید خود مغازه می‌شود که این مورد هم تابع قیمت مغازه‌ها در منطقه موردنظرتان است. به‌طورکلی به 200 الی 400 میلیون سرمایه نیاز دارید. پس‌ازآنکه تصمیم گرفتید در چه منطقه و محله‌ای مغازه را راه‌ اندازی کنید، در مقاله‌های قبلی راجع به مکان مغازه صحبت نمودیم، باید به فکر اجناس داخل مغازه باشید.

    با توجه به این‌که مغازه شما کوچک باشد یا بزرگ به همان میزان باید برای پر کردن قفسه‌ها و طبقات هزینه کنید. امروزه به دلیل شرایط بد اقتصادی و وجود تحریم‌ها و نوسانات زیاد ارز خرید اجناس و محصولات به‌واسطه چک به آن صورت مطرح نیست و پخش‌کننده‌ها و تولیدکننده‌های اصلی ابزارآلات موجود در بازار تمایل به خریدوفروش به‌صورت نقدی دارند. هرچند اگر بتوانید تأمین‌کننده‌هایی پیدا کنید که چک شما را قبول کنند کمک بزرگی در ابتدای شروع کار برای شما محسوب می‌شود و موجب می‌شود به‌یک‌باره تمام سرمایه اصلیتان را خرج نکنید و به میزان نصف سرمایهٔ نقدی خود کالای چکی خریداری کنید.

    خرید نقدی یا اقساط ابزارآلات

    برخلاف تصور مردم که فکر می‌کنند راه‌ اندازی ابزار فروشی نیاز به سرمایه کلانی دارد می‌توانید با سرمایهٔ حداقل و مغازه‌ای کوچک با کالاهای کم ولی متنوع کارتان را شروع کنید و به‌مرور با تلاش و پشتکار شغلتان را گسترش دهید. از سرمایه کلی گفته‌شده تقریباً 80 الی 100 میلیون را باید به خرید اجناس موجود در مغازه اختصاص دهید. در خرج کردن سرمایه‌تان وسواس داشته باشید و دقت زیادی را بکار بگیرید.

     

    تحقیقات بازار مغازه ابزار فروشی

     

    ابتدا باید یک تحقیق کلی در مورد ابزارهای موردنیاز و برندهای مورداستفاده مردم منطقه موردنظرتان بکنید. کالاهای پرمصرف را لیست کنید و ازهر ابزار و هر برند تعداد کمی تهیه کنید و به‌جای خرید تعداد زیاد از یک مدل کالا تنوع ابزارآلات موجود در مغازه‌تان را افزایش دهید این کار را در چند ماه به‌صورت خرد خرد انجام دهید، تا به‌مرور متوجه میزان مبلغ فروش ماهیانه خود بشوید. باگذشت زمان متوجه خواهید شد کدام‌یک از ابزارآلات پرفروش‌تر از بقیه هستید و یا کدام برند محبوبیت و تقاضا بیشتری بین مردم دارد و این موضوع به شما کمک می‌کند در سفارش دوباره اجناس آزادی عمل بیشتری داشته باشید و همان اجناس را تعداد بالاتر و به‌صورت نقدی باقیمت پایین‌تر خریداری کنید و به سود خالص شما افزوده می‌شود.

    • برای فروش بیشتر و جذب مشتری در ابتدای کار می‌توانید اجناسی که سود بسیار کمی دارند مانند انواع مختلف چسب، پیچ و مهره‌های معمولی را به قیمتی کمتر از قیمت موجود در بازار به فروش برسانید.
    • در انتها شما باید یک سری هزینه جانبی صرف سفارش تابلو برای مغازه، طراحی طبقات و قفسات داخل مغازه و دکوراسیون ویترین بکنید.

    یکی از دغدغه‌های اصلی جوانان پیدا کردن شغل مناسب است. داشتن رزومه قوی و تحصیلات عالی هم به‌تنهایی نمی‌تواند تضمینی برای به دست آوردن یک شغل مناسب باشد. ورود به بازار کار دولتی و استخدام شدن در دستگاه‌های دولتی هم نیازمند شرکت در آزمون استخدامی و قبول شدن در این آزمون است. عده کمی با توجه به محدودیت‌ها (سنی، سربازی، مریضی) می‌توانند در کارهای دولی ورود پیدا کنند و به‌اصطلاح، عنوان کارمند بگیرند، در این صورت بقیه افراد بیکار می‌مانند. داشتن شغل راهی برای کسب درآمد و گاهی احساس حضور اجتماعی و مفید واقع شدن است. شما می‌توانید با داشتن فکر اقتصادی و مقداری سرمایه یک شغل مناسب ایجاد نمایید به‌طوری‌که درآمد روزانه‌تان از درآمد ماهانه یک کارمند بیشتر باشد.

    ما به شما پیشنهاد می‌کنیم اجناس موردنیازتان را به‌صورت عمده و یا تکی با قیمتی مناسب همراه با تخفیف از سایت ابزارچی خریداری نمایید. در این سایت، ما به شما ضمانت اصل بودن کالا، خدمات پس از فروش و مرجوع کردن کالا در صورت عدم رضایت را می‌دهیم. در پایان امیدواریم با خواندن این مقاله متوجه هزینه و سرمایه لازم جهت راه‌ اندازی مغازه ابزار فروشی شده باشید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱۲۳ رای