دلایل اصلی خرابی چکش تخریب
  • خرابی چکش تخریب می تواند دلایل مختلفی داشته باشد و این خرابی ممکن است به شکل‌های مختلفی خود را نشان دهد. هر ابزاری از هر مدل و برندی که باشد با مرور زمان و طی کارکرد بالا دچار استهلاک و خرابی می شود. یکی از این ابزارآلات که ممکن است بنا بر دلایل مختلفی دچار اختلال یا خرابی شود چکش تخریب است؛ ابزاری قدرتمند در زمینه تخریب که از اجزا و قطعات مختلفی تشکیل شده است.

    به هر حال این نواقص و خرابی‌ها باید توسط کاربر و یا متخصص کار با ابزارآلات شناسایی شده و سریعاً برطرف گردد تا به دستگاه خسارت بیشتری وارد نشود و از عملکرد و کارایی دستگاه نیز کم نگردد. بر همین اساس در این مطلب قصد داریم با بررسی دو موضوع دلایل اصلی خرابی چکش تخریب و نحوه عیب یابی و تعمیر چکش تخریب، شما مخاطبان و کاربران را در این زمینه یاری کنیم.

     معرفی چکش تخریب

    چکش تخریب یا پیکور یک ابزار قدرتمند جهت تخریب بوده که از آن برای تخریب سازه‌ های مختلف و سطوح سخت استفاده می شود. این دستگاه با قدرت و توان ضربه زنی مختلفی به بازار عرضه می شود تا جوابگوی نیاز کاربران در زمینه های مختلف کاری باشد. در ساخت چکش تخریب از یک دسته فلزی مستحکم و یک بدنه فلزی سنگین استفاده شده است که بسته به مدل آن قادر خواهد بود در مدت زمان معین تعداد مشخصی ضربه با توان بالا را وارد کند.

    این دستگاه با توجه به نوع طراحی و منبع تغذیه آن در انواع و مدل های مختلفی چون چکش تخریب برقی، چکش تخریب بادی و چکش تخریب هیدرولیکی عرضه می شود. نیروی محرکه مدل های برقی این دستگاه ها با اتصال به برق تأمین می شود و با توجه به وجود موتور الکتریکی در طراحی آنها معمولاً از ابعاد بزرگ و وزن بالایی برخوردار هستند. مدل بادی این چکش ها نیز همان طور که از اسم آنها پیداست با فشار هوا و نیروی باد کار می کنند که نیروی محرکه مورد نیاز آنها از طریق کمپرسورهای قدرتمند تأمین می شود.

    چکش تخریب بادی همانند مدل برقی از قدرت بالایی برخوردار بوده و در عین حال وزن پایین تری نیز دارند. مدل هیدرولیکی این ابزار نیز از سایز و وزن بالایی برخوردار بوده و معمولاً بر روی لودرها و بیل های مکانیکی کار گذاشته می شوند. کاربران متناسب با نیاز و شرایط کاری می توانند از هر کدام از این مدل ها استفاده کنند.

    خرابی چکش تخریب، اختلال در عملکرد و کاهش کارایی آن می تواند از عوامل مختلفی نشأت بگیرد که در ادامه این بخش به معرفی و شناسایی این موارد و راه حل های کاربردی جهت رفع و تعمیر آنها خواهیم پرداخت. این عوامل به صورت زیر است:

    نقص فنی دستگاه در خرابی چکش تخریب

    یکی از رایج ترین علل خرابی چکش تخریب که در نحوه عیب یابی و تعمیر چکش تخریب لازم است بدان توجه شود نقص فنی یکباره آن بوده که در چنین شرایطی باید این موضوع را با تعمیرکار و کارشناسان حوزه تعمیر این دستگاه ها اطلاع دهید. این کار باید در کوتاهترین زمان ممکن صورت گیرد تا کارشناس پس از تست و بررسی دستگاه عیب و ایراد فنی آن را پیدا کرده و برطرف نماید. با این کار از وارد آمدن خسارت بیشتر به دستگاه جلوگیری می کنید.

    عدم ضربه زنی چکش تخریب

    شل بودن بدنه و پیچ و بست

    شل بودن بدنه و پیچ و بست چکش تخریب زمانی رخ می دهد که به دستگاه ضربه وارد شود و یا از دست کاربر سقوط کند که در نحوه عیب یابی و تعمیر چکش تخریب لازم است بدان توجه شود. در چنین شرایطی مقاومت بدنه دستگاه به شدت کاهش یافته و ممکن است خسارات جبران ناپذیری بدان وارد شود. بر همین اساس کاربر باید ضمن بررسی دوره ای بدنه و اتصالات دستگاه از سلامت آن اطمینان حاصل کند و در صورت وجود مشکل در پیچ و بست ها آنها را سفت یا تعویض نماید.

    آسیب ناشی از نوسان برق در خرابی چکش تخریب

    یکی از مواردی که می تواند برای چکش تخریب و بسیاری از لوازم و تجهیزات برقی خطرساز باشد مشکل ناشی از نوسانات برق است و به همین خاطر بهتر است چکش تخریب در زمانی که بلا استفاده است از برق کشیده شود. این آسیب ها بر روی بخش های الکترونیکی و موتور دستگاه تأثیر می گذارند و باعث از کار افتادن و کاهش عملکرد و کارایی آنها می شوند.

    برخورد آب با موتور دستگاه

    چکش تخریب و تمام ابزارآلات برقی به دلیل خاصیت رسانایی آب و حساسیت بالایی که در طراحی مدارات الکتریکی آنها وجود دارد، الزاماً باید به دور از محیط های خیس و تماس با آب نگهداری شوند. هر گونه اتصال الکتریکی بر اثر برخورد آب به مدارات و موتور، باعث خرابی چکش تخریب و از کار افتادن آن می شود که این امر می تواند خسارات سنگین و جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. لذا ضروری است که در هنگام کار با این دستگاه ها از تماس آب با بدنه یا بخش های مختلف آن از جمله موتور دستگاه جلوگیری به عمل آید.

    آشنایی با بهترین مارک و برند چکش تخریب

    ضربه نزدن چکش در خرابی چکش تخریب

    یکی از موارد شایع در خرابی چکش تخریب که در نحوه عیب یابی و تعمیر چکش تخریب لازم است بدان توجه شود مختل شدن سیستم ضربه زن این دستگاه هاست؛ بدین صورت که چکش تخریب توانایی لازم جهت ضربه زنی را از دست می دهد و یا ضربه های وارد شده ضعیف بوده و از قدرت اولیه خود برخوردار نیستند. برای رفع این مشکل لازم است بخش های مختلف دستگاه مانند چکش، پیچ ریتم چکش، پیستون، سیلندر و غیره مورد بازرسی قرار گیرند و این کار الزاماً باید توسط تعمیرکار و کارشناس صورت گیرد.

    لرزش شدید چکش در حین کار

    لرزش شدید چکش تخریب علاوه بر گذاشتن تأثیر منفی بر عملکرد و کارایی دستگاه می تواند برای کاربر خسته کننده و مشکل ساز باشد که در نحوه عیب یابی و تعمیر چکش تخریب لازم است بدان توجه ویژه شود. یکی از دلایل این لرزش ها لق بودن قطعات دستگاه بوده که جهت برطرف نمودن آن باید به یک کارشناس و متخصص کار با ابزارآلات مراجعه کنید. از آن جایی که در این چکش ها بیش از 100 قطعه ثابت و متحرک وجود دارد، بررسی تمامی آنها برای کاربران امکان پذیر نخواهد بود.

     

    لرزش شدید چکش تخریب

    نشت روغن از دستگاه در خرابی چکش تخریب

    مشکل نشت روغن از دیگر مواردی است که در چکش های تخریب مخصوصاً چکش هایی با کارکرد بالا مشاهده می شود و در نحوه عیب یابی و تعمیر چکش تخریب لازم است بدان توجه شود. تشخیص این امر با بررسی بدنه و بخش های مختلف چکش و مشاهده آثار روغن بر روی آن ممکن بوده و دلیل آن نیز می تواند از خرابی واشر باشد. در چنین شرایطی ضروری است که در اسرع وقت دستگاه را به یک متخصص نشان دهید تا از وقوع خسارت های جبران ناپذیر جلوگیری شود.

    عدم قدرت کافی چکش

    ممکن است کاربران در حین کار با چکش تخریب با این مشکل رو به رو شده باشند که چکش از توان اولیه خود برخوردار نبوده و قدرت کافی برای تخریب همانند دفعات قبل را نداشته باشد. از دلایل اصلی این امر می توان به فرسوده بودن زغال‌های داخل دستگاه اشاره کرد که در نحوه عیب یابی و تعمیر چکش تخریب لازم است بدان توجه شود. برای حل این مشکل می بایست زغال های قدیمی در اسرع وقت با زغال های جدید تعویض شوند.

    از موارد متداول که نشانگر خرابی چکش تخریب و فرا رسیدن زمان تعویض زغال‌های آن است می توان به افت توان دستگاه و کاهش قدرت و سرعت آن اشاره کرد. علاوه بر آن عدم روشن شدن دستگاه نیز می تواند به خاطر عدم عملکرد مطلوب زغال‌ها باشد که در چنین شرایطی لازم است این زغال ها از نظر فرسودگی، سایش و یا وجود صدمه مورد بازبینی قرار گیرند. چنانچه زغال ها مشکلی نداشتند می توان به بخش کموتاتور چکش مراجعه کرده و سلامت و عملکرد مطلوب آن را بررسی نمود.

    گرم شدن زیاد دستگاه در خرابی چکش تخریب

    اگرچه چکش تخریب‌ها در اثر کار طولانی با افزایش دما مواجه می شوند ولی گاهی این افزایش دما بسیار بالا و غیرمعمول است. یکی از دلایل تین امر می تواند وجود نقص و اختلال در متعلقات و لوازم جانبی این چکش‌ها باشد که جهت تکمیل عملکرد دستگاه بدان وصل می شوند.

    مورد دیگر در رابطه با خرابی چکش تخریب که بسیار شایع است به مسدود بودن دریچه ورودی هوای این چکش ها برمی گردد که در اسرع وقت باید رفع شود. برای تشخیص و حل مشکل گرم شدن زیاد چکش تخریب کاربران می‌توانند یک سری اقدامات انجام دهند.

    اقدام اول خاموش کردن دستگاه و استراحت دادن بدان است و چنان چه دستگاه به دلیل کار مداوم و طولانی داغ کرده باشد، این مشکل رفع خواهد شد. البته لازم است در مراحل بعدی به صورت منطقی و در حد توان و ظرفیت چکش از آن استفاده کنید تا به بخش موتور آن فشار وارد نشود.

    اقدام بعدی بررسی لوازم جانبی دستگاه بوده که در نحوه عیب یابی و تعمیر چکش تخریب لازم است بدان توجه شود. به عنوان مثال اگر ابزار برش چکش از کارایی لازم برخوردار نباشند کاربر به دستگاه فشار بیشتری وارد کرده و همین امر نیز زمینه را برای گرم شدن بیش از حد آن فراهم می‌کند. همچنین یک ابزار برش کند و ضعیف باعث کاهش راندمان چکش و افزایش دمای آن می‌شود.

    جهت رفع انسداد ورودی هوای موتور نخست از یک ماسک و دستکش مناسب استفاده کنید، سپس به دنبال پیدا کردن علل این انسداد باشید. یکی از این علل می تواند تجمع زیاد گرد و خاک بر روی مجرای وروردی باشد که با استفاده از یک دمنده و فرچه می‌توان آن را تمیز کرد. حال چنانچه این انسداد دلایل دیگری داشت بهتر است این مسئله را با یک متخصص و تعمیرکار در میان بگذارید.

    مشکل نقص فنی در چکش تخریب

    عدم کارایی لازم قلم در خرابی چکش تخریب

    قلم چکش تخریب از ابزارآلات مهم و تأثیرگذار بر عملکرد مطلوب این دستگاه ها بوده که در نحوه عیب یابی و تعمیر چکش تخریب لازم است بدان توجه ویژه شود. قلم چکش باید تیز و برنده باشد و کند بودن و عملکرد نامطلوب آن می تواند یکی از نشانه های خرابی چکش تخریب باشد که با کاهش کارایی دستگاه و وارد آمدن فشار به بخش موتور آن همراه باشد. از آنجایی که این قلم ها پس از مدتی کند می شوند، لازم است به صورت منظم تیز شوند یا با یک قلم جدید جایگزین گردند.

    مورد دیگر قرارگیری نادرست قلم در جایگاه خود بوده؛ به طوری که در جای خود ثابت نباشد و یا از استحکام کافی در حین کار برخوردار نباشد. در چنین حالتی باید سریعاً دستگاه را خاموش کرد و قلم را در جای درست خود قرار داده و محکم نمود. اگر با چنین تدابیری مشکل قلم حل نشد لازم است این موضوع را با یک متخصص و تعمیرکار در زمینه کار با چکش تخریب در میان بگذارید.

    خرید اینترنتی چکش تخریب برقی و بادی از ابزارچی

    فروشگاه اینترنتی ابزار ابزارچی با عرضه آنلاین قدرتمندترین و پرفروش ترین چکش های تخریب در دو مدل چکش تخریب برقی و چکش تخریب بادی سعی دارد فرایند خرید یک چکش خوب و مطمئن را برای خریداران خود آسان کند. همچنین این مرکز در تلاش است تا برترین و پرکاربردترین مدل های چکش تخریب با عملکرد و طول عمر بالا در اختیار خریداران قرار گیرد.

    لازم به ذکر است که چکش های عرضه شده در این سایت جز بهترین و با دوام ترین ابزارآلات عرضه شده از برندهای معتبر و محبوب بوده که خریداران به آسانی و تنها با چند کلیک می توانند با مدل های مختلف این ابزارآلات و مشخصات و قابلیت های آنها آشنا شوند و ثبت سفارش نمایند. ابزارچی تضمین دهنده بالاترین کیفیت در عرضه انواع چکش تخریب بوده و در کمترین زمان ممکن محصول مورد نظر را در اختیار خریداران و مشتریان خود قرار می دهد.

    میانگین امتیازات ۴ از ۵
    از مجموع ۸ رای